Tänk på detta när du ska köpa truck

Picture of Susanne Wallgren

Susanne Wallgren

Lästid: 5 minuter

Truckguide

Om du tror att det är lika lätt att köpa truck som det är att handla mjölk i mataffären, då är jag rädd att göra dig besviken. Särskilt om det är ditt första köp, då är risken stor att du går vilse och rent av köper fel truck för din verksamhet.

Truckar är komplexa produkter

Det krävs en hel del kunskap och ett noggrant förarbete för att du ska kunna välja rätt modell, en modell som tillgodoser just dina behov. För visst är det så att rätt truck (truckar) hjälper dig att uppnå snabbare produktion, optimal prestanda, effektivare godshantering, effektivare lagerhållning samt lägre driftskostnader.

köpa truck online

Vilken truck är bäst för din verksamhet?

Vad ska man tänka på när man ska köpa ny truck?

Det första du ska göra är en noggrann analys över din materialhantering och din lokal. Vad är det för typ av gods du hanterar? Ska du köra långa sträckor? Ska du stapla på höjden? Hur högt ska du kunna lyfta? Behöver du använda trucken hela dagen eller endast sporadiskt?

Det här är exempel på frågor som du måste undersöka innan du gör ditt val av truck. Det händer nämligen då och då att företag köper en truck utan att ha gjort en noggrann undersökning av sin verksamhet, och du kan gissa hur reaktionen blir när trucken väl levereras och det visar sig att den inte kommer in genom porten, eller att den slår i taket med sin mast när den försöker lyfta upp en pall i ett ställage. Jo, jag lovar, detta förekommer faktiskt och är aldrig roligt för någon.

För att förenkla för dig, har vi samlat några av våra mest sålda lagertruckar med den vanligaste specen på en sida. Populära truckar

Planerar du att köpa truck men vet inte var du ska börja?

Då rekommenderar jag dig att ladda ned den här checklistan. Med hjälp av checklistan kommer du hitta svar på de frågor du behöver veta för att du ska kunna köpa RÄTT truck!

Ladda ner checklistan med 8 saker att tänka på när du ska köpa truck

Poplära artiklar