Hur kan truckautomation optimera ditt lager?

Picture of Bernt Sandström

Bernt Sandström

Lästid: 4 minuter

Tid är pengar, och i dessa tider ska allt gå fortare och vara billigare. Är du ansvarig för ett lager där truckar rör sig är det viktigt att förändringen mot en effektivare hantering också sker på ett säkert sätt. Automation av repetitiva arbetsuppgifter på ditt lager är lösningen.

Få ut det mesta av din verksamhet med automation

Automation bidrar till ett jämt och effektivt arbetsflöde. Intelligent orderhantering och navigation minimerar körsträckor och köbildning vilket leder till högre produktivitet dygnet runt.

  • Öka säkerheten

Automatiska truckar är utrustade med toppmodern laserteknologi som känner av hinder och stannar när det behövs. Det här säkrar en trygg arbetsplats även när trucken arbetar nära människor.

  • Minimera skador

De mycket exakta navigations- och avkänningssystemen på autotruckarna bidrar tillsammans med säkerhetsutrustningen till färre incidenter och skador på både ställage och andra truckar, vilket i sin tur sänker era kostnader.

  • Optimera användning av personal

Genom att ha automatiserade truckar som genomför repetitiva arbetsmoment kan din personal utföra mer komplexa uppgifter som ger mervärde till verksamheten.

automation autopilot toyota

Typ av verksamhet spelar ingen roll

Oavsett vilken verksamhet ni har kan automation addera värde. Det spelar ingen roll om du är en logistikleverantör eller arbetar inom produktion, automation kommer alltid generera en ny dimension av produktivitet och säkerhet.

 

 
Till våra automationslösningar

Poplära artiklar