Lösningar som ger dig kontroll över kostnader

Picture of Stefan Elfqvist

Stefan Elfqvist

Lästid: 4 minuter

Produktivitet , Smart trucks , Fleet management

Att koppla upp dina smarta truckar till ett fleet management-system gör det enklare att hålla koll på kostnaderna, oavsett om det är relaterat direkt till dina truckar eller till din verksamhet i stort. 

 

Förhindra onödig användning

I Toyotas fleet management-system I_Site finns funktionen för kontraktsanvändning där du kan få en översikt över avtalade timmar jämfört med drifttimmar. På detta sätt kan du förhindra överanvändning av dina truckar, vilket leder till onödiga extrakostnader.

Ska du mäta driftstimmar eller effektiva timmar på hyrtrucken?

två toyota-truckar i ett lager

Sänk dina driftskostnader

När du spårar användningen av din uppkopplade truckflotta, kan du enkelt bestämma den ideala storleken på din truckflotta, samt effektivisera arbetsprocesser, utrustning, underhåll och service. Det är precis så här som I_Site hjälper dig att vidta åtgärder vid behov och sänker både dina drifts- och servicekostnader.

Eftersom I_Site-applikationen levereras med en rad säkerhetsfunktioner har du möjlighet att minimera kostnaderna orsakade av olyckor och skador. Utöver detta, kommer du också att kunna hålla försäkringskostnaderna nere. 

Färre tekniska avbrott

Genom ständig övervakning av dina uppkopplade truckar kommer du att förstå när förebyggande åtgärder behövs. Om en truck har ett serviceproblem kan detta omedelbart rapporteras via I_Site-appen och åtgärdas av en Toyota-servicetekniker så snart som möjligt. Sammantaget kommer du att dra nytta av färre servicebesök, minimerade driftstopp och därmed minskade kostnader.

Ladda ner Fleet Management guiden

Poplära artiklar