Vi använder cookies för att göra din upplevelse på vår sida så bra som möjligt. OK

5 anledningar varför er nästa truck är begagnad

Robert Möller - 4 april 2018

Uppriktigt sagt, hur många av dina truckar i truckflottan utnyttjas till sin fulla kapacitet? Kanske har du några som används hela skift eller t.o.m. flera skift om dagen, men de flesta företag har även truckar som bara används då och då för specialuppgifter. 

Här är 5 anledningar till varför en begagnad truck är både ekonomiskt och operativt det bästa valet för nästa truckinköp.

 

1. Du behöver inte full kapacitet

Om trucken inte ska användas till sin absolut fullaste kapacitet är ofta en begagnad truck att föredra. På så sätt slipper du betala för oanvänd kapacitet men kan ändå med en nästan ny truck få en mycket välfungerande och säker maskin.

2. Det finns en brett utbud av begagnade truckar. 

Utbudet av begagnade truckar är ofta väldigt brett, vilket betyder att du med största sannolikhet kommer att hitta exakt det du letar efter, oftast för ett lägre pris än en ny truck. Sök efter en truck i vår webbshop.

3. Enkel service och underhåll

Om du noggrant väljer din begagnade truck får du en maskin som inspekterats och reparerats av experter för att försäkra dig om att den är renoverad till gott skick. Läs mer om Toyotas Approved Used Trucks.

4. Lättillgänglighet

Ledtiden för en ny truck kan vara ganska lång beroende på hur mycket specialtillbehör ni vill ha, vilket innebär att du kan komma att behöva vänta länge på den truck du behöver nu. Begagnade truckar är ofta tillgängliga på en gång. Om dina materialhanteringsbehov plötsligt förändras kan en begagnad truck vara lösningen för att snabbt komma in i nya rutiner.

5. Tänk på slutresultatet!

Att köpa en truck är att binda upp kapital. Om du hittar en begagnad truck som möter de behov du har, och som kostar mindre än den nya med samma kapacitet, binder du upp mindre pengar. 

 

Kontakta oss om du är intresserad av begagnat

Taggar: Begagnat, Köpa truck

Robert Möller

Robert är innesäljare med specialistkunskap inom begagnat. Han hjälper dagligen företag att hitta rätt begagnad truck för deras användningsområde.

Förra inlägget Nästa inlägg
Inga resultat